Behöver du hjälp med ett däckbyte?

Behöver du hjälp med ett däckbyte?

Hallå på er, hoppas ni alla mår bra och har fått en bra start på den här dagen. För att börja den här dagen hade jag tänkt skriva ett inlägg om Råda Lastvagnsservice som för några veckor sedan hjälpte mig med ett däckbyte i Hagfors.

Med tanke på att jag inte har speciellt mycket kunskap inom bilar och fordon brukar jag ofta få vända mig till någon när det angår min bil, den här gången gällde det att byta däck. Ni som är bilägare har säkert koll på att man för ett tag sedan var tvungen att byta till sommardäck, eftersom jag inte hade tillräckligt med kunskap för att göra det själv blev det automatiskt att jag sköt upp det till sista sekund. Jag hade dock riktig tur när jag väl var tvungen att byta däcken, det tog mig lång tid innan jag hittade ett företag som hade tid för att hjälpa mig med ett däckbyte i Hagfors. Det här företaget var ett av de sista jag skulle kontakta, därmed hade jag väldig tur med att de hade tiden för mig. Jag hade aldrig tidigare hört talas om det här företaget så jag visste inte vad jag skulle förvänta mig när jag lämnade in min bil hos dem, även om jag gick in utan förväntningar blev jag ändå positivt överaskad. För dem tog det inte alls lång tid för att byta mina däck, det var väldigt skönt att få hjälp med det eftersom det hade tagit onödigt lång tid om jag hade försökt mig på det själv. Utöver att de utförde ett effektivt jobb hade de även en otrolig kundsservice, under hela tiden jag hade kontakt med dem bemötte de mig trevligt och med respekt. Kort sagt är det här ett företag som jag verkligen kan rekommendera till er som också behöver hjälp med ett däckbyte i Hagfors.


Kommentarer är stängda.