Kan inte hämta mina saker

Kan inte hämta mina saker

Tjenare bloggen! Ännu en gång så har jag lyckats med konststycket att skada mig i en väldigt dålig tajmning. Jag hade planerat att åka till Kristianstad idag för att hämta lite grejer som jag glömde i min gamla lägenhet, men det blir inte längre möjligt utan det får bli en transport som får göra den körningen. Vi spelade lite fotboll häromdagen och det var då som olyckan var framme. Jag gjorde en rejäl vurpa och knäet fick sig en rejäl smäll, nu har det svullnat upp en del men det är ingen fara. Utan det här har hänt förut och det är en inre blödning som har gjort att det har svullnat upp samtidigt som jag har tänjt ut ledbandet lite, några dagars vila och sen kan jag nog börja med lite rehab igen. Nu så här någon dag efter så går det däremot inte att köra någon bil, jag kan inte böja benet tillräckligt mycket så det blir lite svårt. Jag har haft mina grejer i förrådet och de nya hyresgästerna till min gamla lägenhet har flyttat in nu så de önskar gärna få tillgång till förrådet. Det är därför som jag måste få mina saker hämtade och en transport kostar inte särskilt mycket samtidigt som det är schysst mot de nya hyresgästerna att låta dem använda förrådet. Sen är det ju inte ens min lägenhet så jag ska vara ganska glad över att mina saker inte ligger på gatan i dagsläget. Jag har pratat med de som bor i min gamla lägenhet idag och förklarat situationen för dom och sagt att jag ska hitta en transport till Kristianstad idag som kan åka och hämta min lådor så att de kan använda förrådet senast i imorgon. Nu ska jag försöka se om det finns något att käka, annars får jag ringa och beställa lite mat från någon restaurang. 


Kommentarer är stängda.