Städ i Uppsala

Städ i Uppsala

God morgon fina läsare!

Här i Uppsala skiner solen och jag vet inte om det finns något som kan göra en gladare efter en massa regn och grått väder. Något som eventuellt nästan väger upp är att överlåta sitt städ till en städfirma. Har ni testat?

Jag har i alla år städat själv utan att ha reflekterat något särskilt över hur mycket tid man lägger på det. En vän till mig rekommenderade en städfirma här i Uppsala som hon haft hjälp av i några månader och tyckte jag skulle prova. Eftersom jag nyligen börjat nytt jobb och pendlar längre än förut så tänkte jag att är det någon gång jag ska testa så är det nog nu. Det är nog inget jag alltid kommer ha, men just nu är det faktiskt väldigt skönt. Och det är nog just det jag i så fall vill rekommendera vidare, att ta den hjälpen när du behöver.

Vi vet ju alla att i olika perioder i livet så kan det verka övermäktigt att få ihop allt. Det kanske handlar om att man har nytt jobb, små barn, är eller har varit sjukskriven eller vad det än kan vara. När något annat tar mycket av ens tid eller man helt enkelt vill ha den tiden över till annat så ta hjälp. Det känns som att det är något som fler och fler gör och ser värdet med.

Jag har själv valt att ha vanlig veckostädning men det gör man upp med firman själv vad man har behov av. Det går ju även att få hjälp med fönsterputs eller flyttstäd så kan man slippa stressen över det när man står mitt i ett flyttkaos. Bara för att man under en period överlåter sitt städ så behöver man ju inte alltid ha det så om man inte vill och man ska heller inte ha dåligt samvete för att man inte gör allt själv.

Må så gott och ta hand om dig!


Kommentarer är stängda.